nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Serah Polis Siasat Dakwaan VIP Langgar PKP

18 APRIL: Kerajaan menyerahkan kepada polis berhubung  dakwaan pelanggaran Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) oleh beberapa orang kenamaan termasuk yang ada jawatan dalam kerajaan.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata beliau difahamkan sudah ada laporan polis di buat berkaitan kumpulan VIP yang didakwa melanggar perintah berkenaan.

Katnya, tiada sesiapa yang boleh mengatasi undang-undang berkaitan dengan PKP yang sedang dilaksanakan ketika ini.

“Saya difahamkan sudah ada laporan polis dibuat, jadi kita serahkan kepada pihak polis untuk mengambil tindakan seterusnya,” katanya pada sidang media hariannya hari ini.

Katanya, orang ramai perlu terus patuhi PKP ke arah sifar kes positif COVID-19 untuk menamatkan PKP.

Dalam pada itu katanya, pergerakan rentas negeri menggunakan pesawat hanya dibenarkan untuk hal-hal kecemasan seperti kematian ahli keluarga atau isu kesihatan.

Menurut Ismail Yaakob yang juga Menteri Pertahanan, mereka yang ingin melakukan perjalanan sedemikian perlu mendapatkan surat kebenaran dari balai polis yang berdekatan.

“Prosedur operasi standard (SOP) antara negeri menggunakan darat, laut atau udara adalah sama, iaitu dalam kes kecemasan saja dibenarkan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.