nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hamzah Dilantik Setiausaha Agung Bersatu Ganti Marzuki?

20 MAC: Senator Datuk Marzuki Yahya diberhentikan daripada jawatan Setiausaha Agung Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) berkuatkuasa 18 Mac.

Notis pemberhentian itu berdasarkan sepucuk surat oleh Presiden BERSATU Tan Sri Muhyiddin Yassin yang dilihat oleh agendanews.my.

Menurut surat tersebut, keputusan itu selaras Fasal 13.9 Perlembangaan BERSATU.

Marzuki Yahya

Muhyiddin turut mengucapkan terima kasih dan penghargaan atas segala sumbangan Marzuki sepanjang tugasnya sebagai Setiausaha Agung BERSATU.

Marzuki dilantik sebagai Timbalan Menteri Luar dalam pentadbiran kerajaan PH sebelum ini dan terkait isu sijil akademik palsu.

Agendanews.my difahamkan, Ahli Parlimen Larut Datuk Seri Hamzah Zainuddin sudah menerima surat pelantikan sebagai Setiausaha Agung BERSATU yang baharu.

Menteri Dalam Negeri itu meninggalkan UMNO dan diumumkan menyertai BERSATU pada 12 Februari 2019 oleh Pengerusi BERSATU Tun Dr Mahathir Mohamad.

Keputusan menamatkan jawatan Marzuki dijangka memanaskan lagi situasi antara kem Muhyiddin dengan kem Mahathir memandangkan Marzuki dipihak bekas Perdana Menteri itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.