nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ASEAN setuju kukuh kerjasama industri pelancongan terkesan COVID-19

30 APRIL: Menteri-Menteri Pelancongan ASEAN bersetuju untuk mengukuhkan kerjasama pelancongan susulan daripada kesan penularan COVID-19.

Keputusan itu dikeluarkan melalui kenyataan bersama semalam selepas mesyuarat khas menerusi sidang video bersama Menteri-Menteri Pelancongan ASEAN yang dipengerusikan oleh Menteri Pelancongan Kemboja, Thong Khon.

“Para menteri telah bersetuju bahawa satu usaha perlu diadakan dengan segera bagi memperkukuhkan mekanisme koordinasi bagi mengatasi cabaran sektor pelancongan yang merupakan sektor ekonomi yang terjejas teruk akibat wabak ini,” jelas kenyataan itu.  

Pada masa sama, kenyataan tersebut turut menyebut bahawa Menteri-Menteri ASEAN sepakat untuk meningkatkan kerjasama yang lebih erat dalam perkongsian maklumat dan pertukaran amalan terbaik di antara negara-negara anggota serta rakan dialog ASEAN mengenai tindak balas dan langkah-langkah bagi menyokong sektor pelancongan.

Kerjasama itu menurut kenyataan tersebut turut melibatkan usaha meningkatkan keyakinan di kalangan pengunjung domestik dan antarabangsa ke Asia Tenggara dengan mengembangkan standard dan garis panduan yang jelas untuk persekitaran kerja yang lebih selamat.

Selain itu, mesyuarat khas tersebut turut bersetuju untuk mempercepat kedua-dua dasar mikro dan makro ekonomi, memberikan sokongan teknikal dan rangsangan kewangan, pengurangan cukai, peningkatan kapasiti dan kemampuan, terutama kemahiran digital, untuk pihak berkepentingan perjalanan dan pelancongan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.