nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perdana Menteri Rusia positif Covid-19

1 MEI: Perdana Menteri Rusia, Mikhail Mishustin mengumumkan beliau dijangkiti wabak Covid-19 ketika jumlah kes di negara itu disahkan melonjak melepasi 100,000 selepas kenaikan harian tertinggi.

Dalam pertemuan yang disiarkan di televisyen dengan Presiden Rusia Vladimir Putin, beliau memaklumkan perlu menjalani pengasingan diri bagi melindungi rakan yang lain dan mencadangkan supaya perlu ada seseorang bertindak sebagai Perdana Menteri sementara.

Putin kemudian segera menandatangani keputusan bagi melantik Timbalan Perdana Menteri Pertama Andrei Belousov sebagai pengganti sementara.

Presiden meyakinkan Mishustin Covid-19 boleh dihidapi oleh sesiapa sahaja dan mengatakan tiada keputusan besar akan dibuat tanpanya.

“Saya harap anda tetap dapat bekerja dan hubungi saya sebaik tiba di hospital,” kata Putin kepada Mishustin.

Putin melantik Mishustin yang juga bekas ketua perkhidmatan cukai dalam keputusan mengejutnya pada Januari tahun ini, bagi menggantikan bekas Perdana Menteri Dmitry Medvedev.

Menurut laman web Kremlin, Putin tidak mengadakan sebarang pertemuan dan kali terakhir dilihat bersama Mishustin pada 24 Mac lalu.

Sebanyak 7,099 kes positif wabak Covid-19 dilaporkan dalam masa 24 jam lalu di Rusia yang kini mencapai 106,498 kes dengan 1,073 kematian.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.