nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Trump akui kini percaya lebih 100,000 rakyat AS akan mati

4 MEI: Presiden Amerika Syarikat Donald Trump mengakui bahawa beliau kini percaya lebih 100,000 rakyat Amerika Syarikat (AS) akan mati akibat wabak koronavirus atau Covid-19.

Malah jumlah kematian melepasi anggaran negara itu sebelum ini.

Namun, Trump yakin vaksin akan berjaya dicipta pada akhir tahun ini.

Dalam mesyuarat town hall secara maya selama dua jam yang disiarkan oleh FOX News fokus Trump tertumpu kepada pemulihan ekonomi AS dan menyalahkan penyebaran wabak itu di China, di mana penyakit itu itu dipercayai berasal.

Wabak Covid-19, yang disebabkan oleh koronavirus baru, telah menjangkiti lebih 1.1 juta orang di Amerika Syarikat dan membunuh lebih 67,000 warganya.

Paling teruk wabak itu juga memberi kesan besar sektor ekonomi, termasuk kebanyakan sekolah dan perniagaan juga ditutup.

“Kita akan kehilangan daripada 75, 80 hingga 100,000 rakyat kita. Ini perkara yang mengerikan,” kata Trump, pada Jumaat lalu sambil menambah beliau berharap kurang 100,000 warga Amerika akan mati dan pada awal minggu ini bercakap mengenai 60,000 hingga 70,000 kematian.

Hampir separuh negeri-negeri di AS kini menarik semula perintah sekatan pergerakan memandangkan jumlah kes baru penyakit Covid-19 mulai menurun.

“Kita tidak boleh tutup sebagai sebuah negara (atau) kita tidak akan mempunyai negara,” kata Trump.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.