nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

COVID-19: Singapura catat 657 kes baharu

4 MEI: Singapura mengesahkan 657 kes baharu Covid-19, dengan satu lagi kematian yang membabitkan warga emas, menjadikan jumlah kematian 18 orang.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan lewat semalam, Kementerian Kesihatan (MOH) republik itu memaklumkan wanita warga Singapura berusia 86 tahun itu meninggal dunia pada 3 Mei di Hospital Khoo Teck Puat.

Dilabelkan sebagai kes ke-14,744, wanita itu yang disahkan dijangkiti Covid-19 pada 27 April, mempunyai latar belakang penyakit diabetes, hipertensi dan hiperlipidemia.

Singapura melaporkan kematian pertama akibat Covid-19, pada 21 Mac.

Sementara itu, kementerian memaklumkan punca kematian kes ke-17,410, seorang lelaki warga Bangladesh berusia 47 tahun, yang meninggal dunia pada 1 Mei, adalah disebabkan penyakit jantung iskemik.

Setakat Ahad, 61 lagi kes jangkitan Covid-19 dibenarkan keluar hospital atau fasiliti pengasingan komuniti.

Secara keseluruhan, menurut MOH, 1,408 pulih sepenuhnya daripada jangkitan dan dibenarkan keluar dari hospital atau fasiliti pengasingan komuniti.

Pada masa ini, terdapat 1,630 kes yang masih dirawat di hospital dengan kebanyakannya stabil atau bertambah baik, manakala 22 lagi berada dalam keadaan kritikal di unit rawatan rapi.

Sementara itu, 15,149 kes dengan gejala ringan atau baik secara klinikal tetapi masih positif Covid-19 kekal diasingkan di fasiliti komuniti.

Daripada 657 kes baharu yang direkodkan pada Ahad, tiada kes diimport, 13 kes dalam fasiliti komuniti, 18 pemegang permit kerja yang tinggal di luar asrama, sementara 626 pemegang permit kerja yang tinggal di asrama.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.