nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Purata penjawat awam ke pejabat antara 15 hingga 35 peratus

5 MEI: Purata peratusan kehadiran penjawat awam ke pejabat pada hari pertama pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) adalah antara 15 peratus hingga 35 peratus.

Jumlah ini berdasarkan catatan kehadiran semasa yang dilaporkan oleh kementerian atau jabatan masing-masing, Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam, Datuk Mohd Khairul Adib Abd Rahman.

Sebagai contoh, katanya antara laporan kehadiran yang dilaporkan daripada kementerian atau jabatan seperti berikut; Kementerian Tenaga dan Sumber Asli sebanyak 15%; Mampu (24%); Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (29%); Kementerian Pengangkutan (27%) dan Unit Perancang Ekonomi (28%).

Ini diikuti Kementerian Dalam Negeri (38%); Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (20%); Kementerian Komunikasi dan Multimedia (28.18%); Kementerian Pertahanan (27.48%); Kementerian Pengajian Tinggi (35.01%); Kementerian Kerja Raya (30%) dan Kementerian Wilayah Persekutuan (15%).

“Peratusan kehadiran ini akan berubah-ubah mengikut masa dan keperluan tanpa menjejaskan prinsip asas dan objektifnya,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Khairul berkata, berdasarkan data pelaporan peratusan yang diterima ini jelas menunjukkan walaupun pejabat kerajaan mula beroperasi sepenuhnya pada 4 Mei, namun pendekatan yang diambil ketua jabatan meminimumkan kehadiran penjawat awam ke pejabat dengan opsyen bekerja dari rumah.

Katanya, semua kementerian atau jabatan diarahkan supaya memastikan sistem penyampaian kerajaan berfungsi sepenuhnya.

“Budi bicara ketua jabatan dalam menguruskan sumber manusia di pejabat masing-masing dibenarkan dalam memastikan sistem penggiliran atau mereka yang diminta bekerja dari rumah dapat dikawal selia bagi menjamin penyampaian perkhidmatan yang berterusan,” katanya.

Semalam, Kesatuan Pekerja-pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) berkata lebih 60% penjawat awam hadir ke pejabat pada hari pertama PKPB.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.