nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Badan Kehakiman keluarkan SOP perbicaraan mulai Rabu

12 MEI: Badan Kehakiman Malaysia akan melaksanakan prosedur operasi standard (SOP) serta garis panduan kesihatan dan keselamatan yang ketat apabila perbicaraan terbuka di mahkamah diadakan secara berperingkat bermula Rabu ini.

Ini termasuk wajib memakai topeng muka sepanjang masa dan mengambil suhu badan dan hanya individu dengan suhu badan 38 darjah celsius dan ke bawah akan dibenarkan memasuki premis mahkamah.

Menurut kenyataan Ketua Pendaftar Mahkamah Persekutuan, pihak berkaitan dan orang ramai juga dinasihati untuk tidak hadir ke mahkamah jika mereka tidak sihat.

“Ini sejajar dengan langkah pencegahan yang dilaksanakan oleh kerajaan untuk mengekang penyebaran wabak Covid-19, menurut kenyataan pada Isnin.

Jelasnya, mahkamah juga tidak akan menyediakan penutup mulut dan hidung kepada mereka yang hadir ke mahkamah.

Selain itu, menurut kenyataan berkenaan, tempat duduk dan ruang di mahkamah juga adalah terhad dan semua pihak diminta untuk duduk di dalam kawasan yang ditanda di tempat duduk untuk menjaga penjarakan sosial.

Individu yang menghadiri mahkamah juga diminta memuat turun dan melengkapkan borang pelawat mahkamah daripada laman web rasmi kehakiman untuk tujuan jejak sosial.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.