nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Langkah Kedah bermula hari ini?

12 MEI: Dua Adun PKR, Robert Ling Kui Ee (Sidam) dan Azman Nasarudin (Lunas), dijangka membuat pengumuman bersama hari ini bahawa mereka tidak lagi menyokong menteri Besar Datuk Seri Mukhriz Mahathir.

Tindakan mereka atau Langkah Kedah sekaligus akan menyebabkan Mukhriz bukan sahaja hilang sokongan dan jawatan tetapi menyebabkan kerajaan PH yang mentadbir Kedah tumbang.

Kedua-dua wakil rakyat itu yang diketahui rapat dengan Datuk Seri Mohamed Azmin Ali yang telah dipecat dari PKR sebelum menyertai Bersatu bersama 10 ahli parlimen parti tersebut.

Minggu lalu, Ling mencabar pucuk pimpinan PKR memecatnya, ketika parti itu bertindak menyingkirkan penyokong Azmin dalam beberapa minggu ini.

Minggu lalu, Pesuruhjaya PAS Kedah, Ahmad Yahaya dilaporkan berkata, kejatuhan Mukhriz tidak dapat dielakkan kerana menteri besar itu tidak lagi mempunyai sokongan majoriti.

Mukhriz tidak akan mempunyai majoriti untuk kekal sebagai menteri besar jika 2 Adun PKR itu berpaling tadah.

Kedudukan kerajaan dengan dengan pembangkang ketika ini adalah 19 dengan 17.

Ini akan menjadi kali kedua Mukhriz mendapati dirinya dijatuhkan daripada jawatan itu.

Beliau ialah menteri besar Kedah dari 2013 hingga 2016, ketika disingkirkan daripada UMNO bersama Tan Sri Muhyiddin Yassin kerana mempersoalkan cara Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak menangani skandal 1MDB.

Difahamkan, 4 lagi Adun Bersatu akan mengikut tindakan 2 Adun PKR ini bagi membolehkan PN membentuk kerajaan negeri baharu dengan majoriti 23 kerusi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.