nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gerakan mahu bersama rakyat sokong Muhyiddin

15 MEI: Selepas Barisan Nasional (BN) dan Muafakat Nasional membabitkan UMNO serta PAS menyatakan sokongan kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin, parti Gerakan turut mengambil pendirian serupa menyokong Muhyiddin sebagai Perdana Menteri jika ada usul undi tidak percaya di Parlimen 18 Mei ini.

Gerakan membuat keputusan itu sebagai parti politik bertanggungjawab dan mahu bersama rakyat untuk memberikan sokongan serta kerjasama sepenuhnya kepada Perdana Menteri dalam mengatasi cabaran wabak Covid-19 ketika ini.

Presidennya, Datuk Dr Dominic Lau Hoe Chai berkata, keputusan itu diambil demi kepentingan rakyat dan negara terutamanya dalam menghadapi situasi kritikal ketika ini untuk memerangi jangkitan wabak tersebut.

Beliau berkata, apa yang rakyat mahu pada ketika ini adalah untuk kerajaan mengukuhkan semula ekonomi negara dan memutuskan rantaian Covid-19 dengan segera.

Menurutnya, negara kini menerima impak teruk susulan Covid-19 sehingga ekonomi meleset, rakyat hilang pekerjaan dan sebagainya.

“Disebabkan itu Malaysia perlu kekalkan kestabilan politik untuk memulihkan ekonomi bagi melawan Covid-19.

“Malah, di bawah kepimpinan Muhyiddin sejak menggalas tugas Perdana Menteri pada 29 Februari lalu, beliau menunjukkan prestasi yang sangat memuaskan dalam tempoh kurang 100 hari,” katanya pada sidang akhbar menerusi aplikasi Zoom Meeting bersama petugas media hari ini.

Beliau berkata, sebaik dilantik sebagai Perdana Menteri, Muhyiddin dengan pantas mengambil beberapa pendekatan untuk menangani penularan Covid-19 termasuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) serta PKP Bersyarat yang terbukti setakat ini pencegahan dibuat sangat berkesan berbanding negara lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.