nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM minta agensi permudah bayar elaun petugas hadapan

22 MEI: Tan Sri Muhyiddin Yassin telah meminta agensi-agensi terbabit menangani Covid-19 untuk memudahkan urusan pembayaran elaun khas petugas barisan hadapan masing-masing.

Perdana Menteri berkata, tindakan itu bagi memastikan tidak ada yang ketinggalan dan bayaran dibuat secepat mungkin.

Arahan beliau kepada sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) itu dimaklumkan pada sidang video bersama pasukan barisan hadapan (frontliners) sempena Syawal yang bakal tiba, semalam.

Agensi-agensi terlibat sidang video tersebut ialah Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Polis Diraja Malaysia (PDRM), Jabatan Imigresen Malaysia, dan Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia.

Turut sama pada sidang video itu ialah Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM), Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM), Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Muhyiddin Yassin

Dalam interaksi selama 30 minit, Muhyiddin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada seluruh petugas barisan hadapan yang telah berkorban masa dan tenaga untuk mengawal situasi jangkitan Covid-19 di dalam negara terutama ketika Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelang tiba.

Pada masa yang sama, setiap agensi melaporkan perkembangan terkini operasi pemantauan dan penguatkuasaan masing-masing.

“Saya sangat berpuas hati dengan komitmen yang mereka tunjukkan dan mendoakan agar semua petugas barisan hadapan terus cekal mendepani wabak Covid-19.

“Sumbangan keringat mereka sejak beberapa bulan lalu dalam usaha memutuskan rantaian jangkitan COVID-19 telah melandaikan lengkungan COVID-19,” katanya menerusi di Facebook beliau, Jumaat.

Menurut Perdana Menteri, Ini sekaligus meletakkan Malaysia sebagai antara negara yang mempunyai kawalan serta pengurusan kes jangkitan COVID-19 yang terbaik di dunia.eliau

Sebelum sesi interaksi berakhir, Muhyiddin turut berkongsi pandangan dengan mereka tentang bagaimana kini, rakyat pula seharusnya mengambil peranan yang lebih besar bagi memastikan keberkesanan PKPB.

Katanya, rakyat Malaysia secara keseluruhannya perlu tampil ke hadapan mengambil tanggungjawab untuk melindungi keluarga dan memelihara kawasan tempat tinggal masing-masing daripada jangkitan Covid-19.

“Semua ini tidak mustahil untuk dilaksanakan dan apa yang paling penting untuk mereka lakukan ialah mematuhi segala peraturan dan SOP yang telah ditetapkan oleh Kerajaan.

“Saya amat berharap agar kita semua dapat bekerjasama membantu para petugas barisan hadapan untuk memastikan rantaian jangkitan COVID-19 ini akhirnya dapat kita putuskan. Insya-Allah,” katanya lagi.

Muhyiddin turut mengucapakan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin kepada semua petugas hadapan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.