nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH perjuang bukan untuk rakyat, hanya lepas dendam pada UMNO

22 MEI: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata tindakan PH memerintah 22 bulan bukan demi kepentingan rakyat, sebaliknya untuk melepaskan dendam mereka kepada dirinya serta melumpuhkan UMNO semata-mata.

Maka sebab itu, beliau menghadapi kesukaran yang teramat dalam mentadbir negara apabila dirinya, keluarga termasuk rakan dalam UMNO di tekan habis-habisan.

“Memang saya melalui tempoh masa yang amat sukar. Cuba bayangkan jadi perdana menteri, bila kalah saya tiada jawatan. Saya ditekan habis-habisan sampai ke peringkat mereka tidak ada ihsan lansung, tidak ada hati perut.

“Janji dapat balas dendam dan melakukan apa sahaja untuk melumpuhkan saya, keluarga dan rakan-rakan yang ada kaitan dengan UMNO,” katanya dalam wawancara bersama The Outlook Asia malam tadi.

Namun jelas Najib lagi, ketelusan dan integiriti seperti yang dilaungkan PH sebelum ini tidaklah dipraktikkan ketika mereka menjadi kerajaan susulan tindakan pemimpin PH yang membebaskan kroni mereka yang sudah menghadapi pertuduhan di mahkamah.

“Tapi (kes) yang berkaitan dengan PH semua dilepaskan. Ada orang yang PH didakwa, tiba-tiba gugur semua kes. Bila sampai kepada kita macam-macam dibuat. Kalau nak sebut ‘rule of law’, mesti konsisten, tak pilih bulu sama ada orang BN atau PH.

“Kalau kes sudah berjalan, sudah 30 saksi dipanggil, tiba-tiba gugur pendakwaan. Ini pelik, kenapa tak habiskan kes?

Malah yang didakwa itu dilantik pula jadi menteri dalam kerajaan. Itu sudah tak betul dengan prinsip ‘rule of law’. Lantik pula peguam negara yang juga peguam dia.

“Itupun pelik juga. Kenapa tak sebut perkara ini,” katanya lagi.

Kenyataan beliau itu dipercayai merujuk kes rasuah membabitkan bekas menteri kewangan, Lim Guan Eng dan pelantikan Tommy Thomas sebagai peguam negara.

Najib berkata, selama 22 bulan beliau, keluarga dan rakan menjadi mangsa kezaliman, tetapi mereka akur dan menghadapinya dengan tenang.

“Saya kata tak apalah. Kalau mereka menzalimi saya, saya ada kekuatan. Saya boleh kawal pemikiran saya, minda saya, saya boleh kawal. Apa sahaja mereka nak dilakukan, tidak semua mereka boleh lakukan. Kita boleh atasi segala fitnah yang dilempar.

“Saya percaya kepada kebenaran. Saya percaya kebenaran akan mengekang segala kebatilan. Akhirnya siapa buat zalim, fitnah, saya berdoa biar dibalas balik ke atas mereka yang melakukan penganiayaan kepada manusia yang lain.

“Itu pegangan saya, sebagai orang Islam saya percaya, kezaliman akan ditolak,” katanya lagi. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.