nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kali ke 2 Setiausaha Kerja Bersatu dipecat

29 MEI: Tun Dr Mahathir Mohamad muncul di ibu pejabat Bersatu petang ini dan mengumumkan pemecatan Setiausaha Kerja parti itu Muhammad Suhaimi Yahya.

Tindakan bekas Pengerusi Bersatu itu dikatakan berkait dengan surat yang ditandatangani Muhammad Suhaimi Yahya semalam memaklumkan keahlian Dr Mahathir dan 4 ahli parlimen terhenti serta merta.

Keputusan itu disebabkan Dr Mahahir dan 4 ahli parlimen terbabit duduk di blok pembangkang pada sidang Dewan Rakyat 18 Mac lalu.

Mereka juga didapati tidak menyokong kerajaan PN yang diterajui Tan Sri Muhyiddin Yassin merangkap Presiden dan pemangku Pengerusi Bersatu.

Selain Ahli Parlimen Langkawi Tun Dr Mahathir Mohamad, yang lain adalah Datuk Seri Mukhriz Mahathir (Jerlun), Dr Maszlee Malik (Simpang Renggam), Syed Saddiq Syed Abdul Rahman (Muar) dan Datuk Amiruddin Hamzah (Kubang Pasu).

Semalam, bekas Setiausaha Agung Bersatu, pro Dr Mahathir, Datuk Marzuki Yahya turut mengeluarkan surat memecat Muhammad Suhaimi daripada jawatan Setiausaha Kerja Bersatu.

Bercakap kepada media, Dr Mahathir berkata beliau mahu berjumpa individu yang memecatnya daripada parti.

Susulan itu, Mahathir memutuskan untuk memecat  Muhammad Suhaimi dari jawatan Setiausaha Kerja Bersatu kerana membuat keputusan melebihi bidang kuasanya.

“Jadi, sekarang Suhaimi bukan lagi setiausaha kerja. Oleh itu, dia tidak lagi berhak menulis surat apa pun bagi pihak parti atau bahkan menggunakan kepala surat Bersatu,” kata Dr SeMahathir.

Bekas perdana menteri itu mengatakan bahawa dia kini telah melantik seorang lagi anggota parti, Datuk Shazmi Miah sebagai Setiausaha Kerja baharu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.