nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada rakyat Malaysia cedera rusuhan 70 bandar di AS

5 JUN: Kementerian Luar Negeri, sahkan tiada rakyat Malaysia mengalami kecederaan walaupun rusuhan sudah merebak membabitkan 70 bandar di Amerika Syarikat (AS) ekoran kematian George Floyd pada 25 Mei lalu.

Walaupun, secara umumnya rakyat Malaysia masih selamat di AS, namun Menteri Luar, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, menasihatkan mereka supaya terus berwaspada, menjaga keselamatan diri dan mematuhi setiap arahan pihak berkuasa tempatan termasuk perintah berkurung.

“Malaysia memandang serius kejadian rusuhan itu dan sebarang perlakuan yang menyebabkan kematian, kecederaan, kerosakan harta benda serta menjejaskan perniagaan tidak menguntungkan sesiapa.

“Malah, ketidakpatuhan terhadap norma baharu termasuk mengabaikan penjarakan sosial dan berkumpul beramai-ramai amat membimbangkan serta bertentangan dengan usaha banyak pihak di seluruh dunia dalam memerangi COVID-19,” katanya dalam satu kenyataan media hari ini.

Mengulas lanjut, Hishammudin berkata, Malaysia berharap krisis itu dapat ditangani secara aman dan menggesa semua pihak yang terbabit menggunakan pendekatan dialog bagi mencari penyelesaian.

“Perwakilan-perwakilan Malaysia di Washington, New York dan Los Angeles akan terus memantau rapi situasi semasa dan sentiasa berkomunikasi dengan rakyat Malaysia di sana bagi berkongsi maklumat serta mendapatkan perkembangan terkini khususnya di kawasan terbabit dengan kejadian ini.

“Rakyat Malaysia yang memerlukan bantuan konsular dinasihatkan untuk berhubung dengan pejabat Perwakilan Malaysia di lokasi yang dinyatakan di atas. Paling penting, kekal bertenang dan terus ikuti perkembanan terkini menerusi berita tempatan,” katanya. – Oleh HAIZA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.