nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jual beli tanah RISDA: SPRM panggil Naib Presiden Warisan

9 JUN: Menteri Pembangunan Infrastruktur Sabah, Datuk Peter Anthony, hari ini dipanggil memberi keterangan di Pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) di Kota Kinabalu berhubung kes perjanjian jual beli tanah milik Kemajuan Perusahaan Pekebun Kecil Getah (RISDA).


Anthony yang juga Naib Presiden Parti Warisan tiba di Pejabat SPRM yang terletak di Bangunan Pentadbiran Kerajaan Persekutuan kira-kira jam 10.20 pagi tadi.

Ketibaan Anthony ke pejabat SPRM turut dinanti dan diiringi oleh berpuluh penyokong dan pemimpin parti termasuk Ahli Parlimen Sepanggar, Datuk Mohd Azis Jamman dan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Kuamut, Masiung Banah.

Ketika ditanya mengapa dia berada di pejabat SPRM, Anthony  hanya menjawab semuanya baik-baik saja.

Anthony sebelum ini ditahan oleh SPRM pada Januari 2018 untuk memudahkan siasatan mengenai perjanjian pembelian tanah kelapa sawit bernilai RM155 juta di daerah Tongod di Sabah.

Dia juga antara pemimpin Warisan yang dipanggil agensi itu untuk membantu siasatan berhubung dakwaan penyelewengan dana bernilai RM1.5 bilion untuk projek pembangunan luar bandar pada tahun 2017.

Presiden Warisan, merangkap Ketua Menteri Sabah, sekarang, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal, juga turut  terbabit dalam siasatan kes berkenaan, kemudian dibebaskan.

Sebelum ini, Anthony, memberi amaran akan mengambil tindakan undang-undang terhadap sebuah portal tempatan, kerana dipercayai menyebarkan fitnah.

Anthony berkata pihaknya sudah membuat laporan polis terhadap portal itu kerana tohmahan serta fitnah berhubung penganugerahan kontrak daripada Jabatan Kerja Raya (JKR) Sabah selain mahu Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, mengambil tindakan.

Portal tempatan itu melaporkan Peter terbabit dalam pemberian kontrak daripada JKR Sabah bernilai RM1.5 bilion tanpa tender.

Peter berkata laporan portal itu dilihat cuba melontarkan tuduhan tidak berasas sedangkan kementeriannya tidak terbabit dalam rundingan secara terus dengan mana-mana kontraktor di Sabah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.