nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penafian Guan Eng melalui media tidak memadai

10 JUN: Penafian yang dilakukan oleh bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng melalui media berhubung pembabitannya dalam isu arahan membatalkan pembekuan empat akaun bank milik taikun hartanah adalah tidak memadai.

Seperti yang ditegaskan oleh Ketua Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang, Hanif Haron, Guan Eng serta Pengerusi Biro Undang-undang DAP Kebangsaan, Ramkarpal Singh sepatutnya hadir ke Ibu Pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk memberi keterangan terhadap dakwaan tersebut.

Beliau berkata, tindakan itu perlu kerana sebelum ini Guan Eng didakwa menyalahgunakan kedudukannya sebagai Menteri Kewangan dengan menulis surat meminta Peguam Negara ketika itu, Tan Sri Tommy Thomas membatalkan pembekuan akaun-akaun taikun hartanah terbabit.

“Saya menegaskan adalah tidak memadai dengan hanya memberikan keterangan dan penafian di media semata-mata, sebaliknya beliau yang juga mempunyai latar belakang dalam bidang perundangan mesti membawa hujah-hujah pembelaannya di medan yang lebih sesuai iaitu di mahkamah.

“Kes besar ini sepatutnya dibawa ke mahkamah dan mereka tidak perlu berasa takut sekiranya mereka merasakan tidak ada kesalahan dalam tindakan yang mengundang kontroversi tersebut. Saya mencabar beliau dan pimpinan DAP yang terlibat untuk tampil memberikan keterangan secara terperinci di SPRM,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Hanif memberitahu, tindakan Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang membuat laporan kepada SPRM mengenai perkara terbabit adalah berasas kerana isu berkenaan membabitkan individu berprofil tinggi dan kepentingan awam. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.