nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Sabah tak pancing wakil rakyat Warisan

15 JUN: Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal diminta mengemukakan bukti bagi menyokong tuduhannya berhubung usaha pihak tertentu memancing wakil-wakil rakyat dari Parti Warisan Sabah (Warisan) untuk keluar parti.

Memetik laporan Sinar Harian Online, Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, pihaknya tidak memainkan peranan untuk menjatuhkan Warisan.

Beliau memberitahu, wakil rakyat Warisan kelihatan keliru dengan hala tuju parti yang tidak jelas.

“Pada pendapat saya, pada waktu mereka mahu menubuhkan kerajaan suatu ketika dahulu dan kekurangan wakil rakyat bagi membentuk kerajaan.

“Tetapi kita di Barisan Nasional (BN) pada ketika itu ada wakil rakyat melompat menyertai mereka.

“Tidak pula ralat dan tidak menuduh sana sini kerana kita sedar, ia adalah sebahagian daripada sistem demokrasi,” katanya.

Khamis lalu, Mohd Shafie yang juga Presiden Warisan mendedahkan, terdapat usaha pemimpin pembangkang di negeri itu yang cuba melobi wakil rakyat dari partinya.

Dalam perkembangan berkaitan, Bung Moktar berkata, UMNO Sabah mengamalkan dasar pintu terbuka terhadap mana-mana bekas pemimpin dan ahlinya yang ingin kembali ke pangkuan parti.

“UMNO Sabah dari dahulu tetap dengan pendirian untuk menerima dan buka pintu kepada sesiapa sahaja. Tiada halangan tetapi perlu mengikut prosedur,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.