nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

OA baharu panduan penting pembangunan penerbangan

15 JUN: Perjanjian Pengoperasian (OA) yang bakal dimeterai antara kerajaan dan Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) merupakan panduan penting untuk pembangunan penerbangan negara bertujuan menjadikan ia moden, bertaraf dunia, berdaya saing dan lestari sambil memenuhi trend masa depan.

Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong berkata, kerjasama antara MAHB dan kerajaan sangat penting untuk membangunkan sebanyak 39 lapangan terbang termasuk lima lapangan terbang antarabangsa dan 16 domestik serta 18 landasan dan pendaratan pendek (STOLport).

Menurut beliau, lebih 120 syarikat penerbangan dan hampir 100 juta penumpang dicatatkan setiap tahun.

“OA ini akan memudahkan MAHB dalam memperkukuhkan lapangan terbang di Malaysia seterusnya menjadi hab penting bagi perjalanan udara dan logistik di Malaysia,” katanya dalam hantaran melalui Facebook.

Beliau menjangka OA tersebut akan membuka jalan bagi sektor penerbangan Malaysia untuk kembali bangkit setelah terkesan akibat penularan pandemik COVID-19.

Sehubungan itu, katanya, OA berkenaan perlulah mesra pelabur, memberi nilai manfaat kepada pengguna serta menerangkan kepada semua pihak berkepentingan mengenai apa yang diharapkan dan apa yang dapat dilaksanakan secara komersial.

“Setelah OA baharu ditandatangani, operasi dan pengurusan lapangan terbang di Malaysia akan memberikan fleksibiliti kepada MAHB untuk melakukan projek-projek atau pelbagai inisiatif pembangunan yang diperlukan dalam memperbaiki infrastruktur dan perkhidmatan lapangan terbang.

“Sudah pasti ada keperluan untuk menaik taraf lapangan terbang kita bagi menyokong pertumbuhan ekonomi, menarik pelancong antarabangsa serta menarik pelaburan dan mewujudkan peluang pekerjaan” jelasnya.

Ka Siong juga berharap OA baharu itu akan ditandatangani bersama MAHB tahun ini dan seterusnya berkuat kuasa sehingga 11 Februari 2069. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.