nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kemelut Tun M, Anwar rugikan rakyat

17 JUN: Kemelut politik dalaman semasa pentadbiran Kerajaan Pakatan Harapan (PH) antara bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad dengan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim banyak merugikan rakyat.

Presiden Ikatan Muslimin Malaysia (Isma), Aminuddin Yahaya berkata, semasa Pilihan Raya Umum Ke-14 lalu, orang Melayu bangkit menyokong bekas Perdana Menteri itu dengan harapan nasib mereka bertambah baik dan menghapuskan segala amalan yang rosak daripada kerajaan terdahulu.

“Tetapi ternyata, kerajaan baharu tersebut (PH) bukan sahaja banyak masalah integriti sebagaimana yang dahulu.

“Ditambah lagi dengan isu-isu yang menekan kaum Bumiputera dan agama Islam dengan begitu dahsyat dalam tempoh hanya 22 bulan dan akhirnya tidak dapat menahan lagi kesabaran rakyat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Aminuddin menambah, orang Melayu sudah lama terpinggir sejak zaman Dr. Mahathir lagi dengan tanah-tanah milik kaum tersebut ditinggalkan terlalu sikit dan banyak lagi tergadai sejak zaman itu.

“Kes-kes rasuah, kronisme, salah guna kuasa dan seumpamanya bukannya wujud baru-baru ini sahaja, malah sejak sebelum zaman Tun lagi dan pada zaman Tun juga sangat berleluasa,” katanya.

Aminuddin berkata, kerajaan Perikatan Nasional (PN) masih awal untuk dinilai tetapi tidak terkejut jika pemimpin kerajaan sekarang membawa sikap sama dan akhirnya akan tetap mengulangi kesilapan sama sebagaimana kerajaan-kerajaan terdahulu.

“Sebab itulah zaman ini merupakan zaman di mana rakyat tidak boleh taksub pada mana-mana parti mahupun pemimpin.

“Rakyat perlu berani menjadi ‘check and balance’ melalui pergerakan NGO dan memanfaatkan segala ruang melalui teknologi media yang ada,” ujarnya.

Katanya, cara itu akan mewujudkan satu sistem politik matang dan akhirnya parti-parti politik akan berhenti melakukan sesuka hati dan mula memberikan yang terbaik untuk rakyat. – MOHD. FAIRUZ YUSOF

Get real time updates directly on you device, subscribe now.