nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bersatu Johor sokong Muhyiddin

18 JUN: Mesyuarat khas ketua bahagian Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Johor memutuskan menyokong sepenuhnya Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Presiden dan pemangku pengerusi parti itu.

Perkara itu diumumkan oleh Pengerusi Badan Pimpinan Bersatu Johor, Datuk Mazlan Bujang selepas mesyuarat yang dihadiri 20 ketua bahagian negeri di Pejabat Bersatu di Johor Bahru malam tadi.

Memetik portal Berita Harian beliau berkata, keputusan itu menyaksikan Muhyiddin mendapat sokongan penuh daripada Bersatu Johor sebagai Perdana Menteri kelapan negara.

“Bersatu Johor mengambil ketetapan menzahirkan ucapan terima kasih dan penghargaan kepada Tun Dr. Mahathir Mohamad sebagai bekas Pengerusi Bersatu dan Perdana Menteri ketujuh.

“Kami juga mengucapkan terima kasih kepada Datuk Seri Mukhriz Tun Mahathir, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, Dr. Maszlee Malik dan Datuk Amiruddin Hamzah sebagai ahli Parlimen yang terhenti keahlian secara serta-merta menurut peruntukan Fasal 10.2.2 dan 10.2.3 Perlembagaan parti dengan tafsiran Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) berhubung terhentinya keahlian mereka adalah muktamad,” katanya dalam kenyataan yang dikeluarkan malam tadi.

Keputusan dicapai dalam mesyuarat itu melenyapkan persoalan yang pernah timbul sebelum ini mengenai arah sokongan Bersatu Johor.

Dalam pada itu, beliau berharap, ahli Bersatu negeri tersebut kekal setia dan memperkukuhkan bahagian masing-masing demi kelangsungan parti berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.