nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Berdepan jalan mati, lebih baik PH kekal pembangkang

19 JUN: Pakatan Harapan (PH) ketika berada dalam keadaan buntu, seolah-olah berada di hujung jalan mati dan tidak boleh meneruskan perjalanan lagi.

Sehubungan itu, Ketua Penerangan Dewan Muslimat PAS, Dr Najihatussolihah Ahmad menasihatkan gabungan parti pembangkang tersebut supaya melupakan hasrat untuk kembali berkuasa.

Beliau berkata, PH sepatutnya mengubah strategi dengan kekal menjadi pembangkang dan kuasa pengimbang terhadap kerajaan Perikatan Nasional (PN).

“Pergolakan dalaman yang tidak menghasilkan kata sepakat dalam PH khasnya dalam menentukan bakal Perdana Menteri menjadi isyarat untuk PH mengubah cita-cita politik mereka.

“Rakyat yang ada pada hari ini inginkan sebuah kerajaan yang dapat memenuhi aspirasi baharu rakyat Malaysia,” katanya seperti dilaporkan HarakahDaily.

Najihatussolihah menambah, rakyat kini sudah jemu dengan permainan persepsi yang dimainkan oleh pemimpin-pemimpin PH selama ini.

Hari ini, PKR mengumumkan parti itu menolak usaha menaikkan Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai calon Perdana Menteri PH.

Mereka tetap dengan pendirian mahu Anwar menjadi Perdana Menteri sekiranya angan-angan PH untuk kembali berkuasa direalisasikan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.