nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perebutan kuasa, pentingkan diri serlahkan sikap PH

19 JUN: Perebutan kuasa dalam mesyuarat Pakatan Harapan (PH) Plus menyerlahkan sikap tamak dan mementingkan diri pemimpin terbabit terhadap jawatan.

Keadaan itu kata Presiden Gerakan, Datuk Dr. Dominic Lau Hoe Chai, tidak menggugat kedudukan Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri ketika ini.

Menurut beliau, pemimpin seharusnya fokus kepada perjuangan parti dan mengetepikan soal kuasa.

“Rakyat memilih untuk mendapatkan khidmat yang terbaik. jika pemimpin PH kekal dengan pendirian untuk merebut kuasa semata-mata, maka perjuangan PH semakin sia-sia dan akan terus tumbang seperti yang berlaku sebelum ini,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas isu perebutan kuasa terutama jawatan Perdana Menteri Kesembilan antara bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Tambah beliau, tindakan membincang dan menetapkan nama untuk sesuatu jawatan adalah tidak munasabah dengan kedudukan negara pada masa kini berdepan pandemik COVID-19.

“Gerakan berharap pemimpin PH dapat menerima kenyataan berhubung peralihan kuasa yang telah berlaku.

“Malah, jika ingin merampas tampuk pimpinan negara, mereka harus tunggu sehingga PRU (Pilihan Raya Umum) akan datang,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.