nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada kompromi pegawai ATM terbabit jenayah

19 JUN: Angkatan Tentera Malaysia (ATM) tidak akan sekali-kali berkompromi jika ada mana-mana pegawai atau anggotanya yang terbabit dengan kesalahan jenayah.

Panglima Angkatan Tentera, Jeneral Tan Sri Affendi Buang berkata, tindakan tegas perlu diambil bagi memastikan imej ATM sebagai pasukan keselamatan yang bertanggungjawab dalam memastikan kedaulatan dan kesejahteraan negara sentiasa terpelihara.

Justeru, Affendi mengesahkan penahanan dua pegawai dan tiga anggota ATM kerana terbabit dalam sindiket jenayah terancang penyeludupan pendatang asing tanpa izin (PATI) di negeri Johor, pada 4 Jun lalu.

“ATM juga menyerahkan sepenuhnya kepada pihak berkuasa untuk sebarang tindakan lanjut supaya mereka yang terbabit secara langsung atau tidak langsung dengan sindiket penyeludupan PATI ini dapat ditangani sepenuhnya.

“Penahanan mereka ini juga menunjukkan, keberkesanan Operasi Benteng, di bawah pengawasan National Task Force (NTF),” katanya dalam satu kenyataan, semalam.

Mengulas lanjut, Affendi berkata, tindakan berkenaan membuktikan kesepaduan agensi keselamatan dan penguatkuasaan, bukan sahaja dapat memperkukuhkan kawalan operasi persempadanan negara, malah turut memperkasakan ketelusan dan nilai integriti terutama dalam kalangan pegawai dan anggota ATM.

Sebelum ini, Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay mendedahkan berkaitan penahanan 18 penguatkuasa membabitkan pegawai dan anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan ATM, susulan tangkapan 40 suspek sindiket penyeludupan PATI.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.