nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘PKR, Jangan Putar Belit Fakta!’

20 JUN:Perebutan siapa yang menjadi calon perdana menteri dalam gabungan Pakatan Harapan (PH) Plus masih tidak kesudahan apabila Amanah dan DAP mengingatkan PKR supaya jangan memutar belit fakta.

Dalam kenyataan bersama Amanah dan DAP petang ini, Bendahari Agung PKR, Lee Chean Chung diingatkan supaya tidak memutar belitkan fakta berkenaan calon Tun Dr. Mahathir Mohamad sebagai Perdana Menteri.

Tambah kenyataan itu, perkara tersebut diputuskan dalam Mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Harapan (PH) pada 30 Mei lalu.

Menurut kenyataan itu, kedua-dua parti tersebut menyatakan Chean Chung bukanlah anggota Majlis Presiden PH dan beliau tidak pernah menghadiri mana-mana mesyuarat Majlis Presiden.

“Ini membuktikan Bendahari Agung PKR itu tidak mengetahui isi kandungan perbincangan dan keputusan yang dibuat dalam mesyuarat 30 Mei lalu.

“Kami mencadangkan supaya Chean Chung merujuk kepada Ketua Setiausaha PH Datuk Seri Saifudin Nasution Ismail untuk mendapatkan cabutan minit mesyuarat tersebut sebelum mengeluarkan apa-apa kenyataan mengenainya,” kata kenyataan itu.

Tambah kenyataan itu, seperti dikatakan semalam, Amanah dan DAP menghormati keputusan dan pendirian PKR dan menerimanya dengan hati terbuka namun fakta sebenar tidak perlu disembunyikan.

Dalam pada itu, kedua-dua parti itu memberitahu kenyataan yang menyatakan sokongan kepada Dr. Mahathir sebagai Perdana Menteri adalah keputusan bersama dan telah diminitkan.

Terdahulu, menerusi akaun laman Facebook Lee Chean Chung memberitahu bahawa mesyuarat yang diadakan pada 30 Mei lalu adalah untuk menentukan resolusi Anwar menjadi calon Perdana Menteri dan tiada resolusi kedua atau option kedua iaitu Mahathir menjadi Perdana Menteri. – AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.