nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘Tun M, terimalah kebenaran walaupun pahit’

20 JUN:”Tun Dr. Mahathir Mohamad perlu menerima kebenaran walaupun ia pahit ditelan.”

Itu kenyataan Datuk Seri Syed Ali Alhabshee terhadap bekas Perdana Menteri itu berikutan tular sepucuk surat yang ditujukan kepada bekas Ketua UMNO Bahagian Cheras itu baru-baru ini.

Menerusi warkah yang ditulis Syed Ali kepada Dr. Mahathir hari ini beliau mengakui Ahli Parlimen Langkawi itu telah banyak berjasa kepada negara.

Beliau berkata, pandangan dan komen beliau terhadap Dr. Mahathir adalah ikhlas kerana tidak mahu melihat mana-mana pihak mencemarkan kewibawaan negarawan itu.

“Semasa saya berada didalam UMNO saya menyokong Datuk Seri Najib Tun Razak semasa menjadi Perdana Menteri ketika itu sepertimana saya menyokong Tun semasa menjadi Perdana Menteri sebelum ini.

“Tetapi apabila saya mendapati ada yang tidak kena, saya telah mengkritik Najib bersabit isu 1MDB.

“Saya juga membuat teguran sama semasa Persidangan UMNO Bahagian Cheras sehingga beliau (Najib) dipecat daripada UMNO,” katanya dalam surat itu.

Syed Ali menambah, oleh kerana isu itu menjadi kes mahkamah biarlah pihak mahkamah menentukan kerana rakyat yakin dengan sistem kehakiman negara.

“Rasanya adalah lebih adil jika kita memberi peluang untuk Najib membersihkan namanya dan kita semua tidak perlu mendahului mahkamah dalam membuat keputusan are person is innocent until preven guilty.

“Untuk maklumat Tun saya tidak memilih bulu membuat teguran kerana apa yang penting bagi saya adalah kebenaran harus diutamakan,” ujaranya.

Mengenai Tan Sri Muhyiddin Yassin yang dilantik sebagai Perdana Menteri, Syed Ali berkata, pertukaran jawatan itu kepada Ahli Parlimen Pagoh tersebut tidak akan berlaku jika Dr. Mahathir sendiri yang melepaskan jawatan tersebut.

“Adalah tidak betul jika Muhyiddin dikatakan punca menyebabkan Tun kehilangan jawatan itu kerana sebenarnya Tun sendiri meletak jawatan melalui surat perletakan jawatan sebagai Pengerusi Bersatu dan Perdana Menteri pada 24 Februari lalu,” katanya.

Dalam pada itu, surat Dr. Mahathir yang dihantar kepada Syed Ali turut mendapat maklum balas daripada Najib kerana nama disebut menerusi warkah tersebut.

Najib secara sindir hairan mengapa nama beliau disebut sehingga tiga kali sedangkan masalah itu berlaku antara Syed Ali dengan Dr. Mahathir.

“Laa..tulis surat sependek ini pun dia (Dr. Mahathir) sempat lagi petik nama saya tiga kali?

“Dia sendiri letak jawatan. Yang di-Pertuan Agong pujuk jangan letak jawatan, dia sendiri tak mahu,” katanya menerusi hantaran akaun Facebook miliknya semalam.- MOHD. FAIRUZ YUSOF

Get real time updates directly on you device, subscribe now.