nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Arab Saudi Hadkan 10,000 Jemaah Musim Haji

23 JUN: Menteri Haji dan Umrah Arab Saudi, Dr. Muhammad Saleh Benten menjangkakan jumlah jemaah domestik yang menunaikan haji tahun ini tidak akan melebihi 10,000 orang.

Portal Saudi Gazette melaporkan, Muhammad Saleh turut mengesahkan tiada jemaah haji dari luar negara itu menunaikan ibadah tersebut tahun ini.

Musim haji tahun ini akan menyaksikan kerajaan Arab Saudi akan menguatkuasakan beberapa langkah dan protokol kesihatan yang ketat dalam usaha mencegah penyebaran COVID-19, kata Menteri Kesihatan, Dr. Tawfiq Al-Rabiah hari ini.

Ibadah haji yang merupakan salah satu daripada lima rukun Islam dan wajib ditunaikan umat Islam yang berkemampuan sekurang-kurangnya sekali seumur hidup itu akan disambut sebilangan kecil jemaah di negara berkenaan tahun ini.

Setiap tahun, kira-kira 2.5 juta jemaah mengunjungi tempat suci Islam di Mekah dan Madinah, sekiranya dibuka kepada jemaah luar negara penularan wabak itu sukar dikawal.

Bagi mengelakkan COVID-19 merebak dalam kalangan jemaah, kementerian kesihatan dengan kerjasama Kementerian Haji dan Umrah telah menyusun rancangan memastikan keselamatan semua pengunjung.

“Kami telah bekerja dengan Kementerian Kesihatan untuk mengembangkan langkah-langkah pencegahan serta protokol yang diperlukan bagi memastikan musim haji selamat,” kata Muhammad Saleh.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.