nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saman fitnah terhadap Kit Siang & 4 pemimpin DAP

23 JUN: Penganalisis politik, Dr Kamarul Zaman Yusoff mahu memfailkan saman fitnah terhadap lima pemimpin DAP yang didakwa pernah memburuk-burukkan beliau melalui penulisan mereka.

Pemimpin-pemimpin DAP terbabit ialah Lim Kit Siang, Dr Ariffin Omar, Teresa Kok, Chong Chieng Jen dan Lim Lip Eng.

Beliau mengumumkan perkara tersebut dalam kenyataannya hari ini.

“Saya tahu bahawa fitnah-fitnah, cemuhan-cemuhan, tuduhan-tuduhan tidak berasas dan penghinaan-penghinaan yang dilemparkan terhadap saya pada ketika itu dan pada tempoh selanjutnya tidaklah terhad kepada lima individu ini sahaja dan masyarakat umum mengetahui bahawa saya juga telah difitnah oleh ramai lagi individu lain pada ketika itu.

“Saya tidak menolak kemungkinan mengarahkan peguam saya memperluaskan lagi tindakan saman fitnah ini untuk merangkumi individu-individu lain yang pernah membuat fitnah-fitnah, cemuhan-cemuhan, tuduhan-tuduhan tidak berasas dan penghinaan-penghinaan terhadap saya,” jelasnya.

Kamarul Zaman menambah, kenyataan yang dibuat oleh lima pemimpin DAP terbabit adalah berikutan tegurannya terhadap beberapa perkara yang ditulis oleh pemimpin DAP, Hannah Yeoh dalam bukunya yang bertajuk ‘Becoming Hannah’ kira-kira tiga tahun lalu.

Katanya, pemimpin-pemimpin DAP turut mempersoalkan kelayakannya bergelar pensyarah di sebuah universiti awam seperti Universiti Utara Malaysia (UUM).

Beliau juga telah melantik peguam bagi memfailkan saman fitnah terhadap Kit Siang, Teresa Kok, Ariffin, Chieng Jen dan Lip Eng. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.