nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘Cukuplah Tun M mainkan isu perkauman’

27 JUN: ‘Tun Dr. Mahathir Mohamad, hentikan isu menggunakan perkauman untuk mendapat sokongan serta undi orang Melayu.’

Saranan itu dibuat Ahli Jawatankuasa Pusat DAP (CEC), Ronnie Liu yang muak dan kecewa dengan bekas Perdana Menteri tersebut menggunakan isu perkauman pada masa mengikut kehendaknya.

Beliau berkata, hakikatnya isu tersebut sudah tidak boleh diguna pakai seperti sering dilakukan Ahli Parlimen Langkawi itu bagi mendapatkan sokongan tertentu terutama dalam kalangan masyarakat Melayu.

““Tun Mahathir buat hal lagi. Beliau gunakan helah lamanya dapatkan sokongan Melayu. Ini bukanlah kali pertama beliau salahkan kekayaan orang Cina sebagai satu jenayah. Siapa yang cuba beliau perbodohkan ini?

“Atau adakah anda fikir orang Melayu mudah tertipu sehingga dengan membuta menyokong kamu kembali dengan cara menentang antara rakyat Malaysia?

“Tidakkah kamu sedar apa kamu sering ungkapkan ini menyakitkan hati kaum Cina? Kamu selalu sangat cakap Melayu malas, tidakkah itu sebenarnya menyakitkan mereka juga?,” katanya menerusi hantaran dalam akaun Facebook miliknya hari ini.

Ronnie yang juga merupakan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Pelek meminta Dr. Mahathir berhenti memanggil Melayu malas.

“Berhentilah panggil Melayu malas kerana kamu sendiri itu bukanlah kebenarannya.

“Kamu sebenarnya pecah belahkan perpaduan dalam kalangan warga Malaysia ikut suka kamu selama ini. Kamu sepatutnya memohon maaf kerana suka ungkapkan kata-kata mengguris perasaan sesuka hati,” katanya.

Kata Ronnie, tuduhan bahawa masyakat Cina semuanya kaya sebenarnya tidak betul dan tidak lebih daripada menyebabkan perpecahan antara rakyat berbilang kaum di negara ini.

“Siapa yang tidak tahu bahawa ramai juga dalam kalangan masyarakat Cina tidak kaya sebenarnya? Orang Cina juga menjadi kaya selepas berusaha berpuluh tahun dengan kerja keras, keringat dan airmata.

“Ketika ini, ramai dalam kalangan kaum Cina sedang berhempas pulas berjuang teruskan kehidupan mereka antaranya kerana COVID-19 dan ketidakstabilan pentadbiran pada masa ini. Malah 800,000 pengganggur pada masa ini juga antaranya adalah kaum Cina,” katanya.

Tegasnya, kekayaan dan sifat malas itu mempunyai banyak sebab dan alasan serta tidak berkaitan dengan perkauman seperti dakwaan Dr. Mahathir.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.