nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pergolakan PH buatkan anak muda muak

27 JUN: Melihat kepada pergolakan politik dalam Pakatan Harapan (PH) ketika ini membuatkan anak muda sudah muak dengan sikap mereka yang dilihat tiada jalan penyelesaian sekiranya kembali berkuasa.

Pandangan itu dinyatakan Ketua Penerangan UMNO, Shahril Hamdan yang berkata, ia berdasarkan riak wajah mereka semasa PH mentadbir selama 22 bulan sebelum kepemimpinan negara berubah kepada kerajaan hari ini.

“Pandangan saya, mengikut ‘trend’ dan riak wajah, kadang-kadang kita pun ada deria politik, saya nampak ‘trend’ itu kekal.

” ‘Trend’ ini masih ada iaitu mereka sudah muak dengan politik PH. Bukan hanya tidak tunai janji tetapi sekarang pun..enam bulan serah balik, seorang nak jadi perdana menteri, seorang tak nak sokong, sekarang sokong balik.

“Jadi perkara sebegini orang muda khususnya sudah bosan,” katanya seperti dilaporkan UMNO-Online.

Beliau berkata demikian ketika program memperkenalkan calon di Pusat Daerah Mengundi salong, Kampung Mempelas di Chini, Pekan Pahang, semalam.

Shahril menambah, anak muda hendak melihat apa perancangan yang ditawarkan oleh kedua-dua belah pihak.

Katanya, walaupun Barisan Nasional (BN) namun kena tawarkan sesuatu tetapi sekurang-kurangnya ada kesatuan tersebut.

“Intipasti dalam kerajaan hari ini nampak ada kesatuan, ada pakej ekonomi dan apa kita nak laksanakan selepas COVID-19, itu menjadi perbualan orang politik sebelah sini…yang sebelah sana siapa nak jadi PM (perdana menteri),” ujarnya.

Dalam pada itu beliau berkata, Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini merupakan satu hikmah bagi menguji gerak kerja parti dalam norma baharu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.