nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sikap pemimpin Warisan punca 1,000 ahli keluar parti

27 JUN: Sikap pemimpin Parti Warisan Sabah (Warisan) Libaran membuatkan lebih 1,000 ahli termasuk 11 ketua cawangan dari kerusi Parlimen tersebut keluar parti kerana kesal mereka tidak dipedulikan selepas memenangi Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) lalu.

Pengumuman itu yang membabitkan semua cawangan parti tersebut dibawah Pusat Daerah Mengundi (PDM) Airport dan Sibugal dengan dipimpin oleh Ketua Cawangan Warisan Sejati 1, Ibrahim Yusof.

Menurutnya, mereka telah bertungkus lumus untuk memenangkan Warisan pada PRU-14 lalu namun langsung tidak dihargai.

“Antaranya, cawangan kami gagal didaftarkan dengan Jabatan Pendaftaran Pertubuhan (ROS) walaupun telah hantar borang pendaftaran sebelum PRU-14 lagi,” katanya seperti dilaporkan BERNAMA pada sidang akhbar mengenai perkara itu yang turut dihadiri kesemua 11 ketua cawangan terbabit, semalam.

Ibrahim menambah, pengumuman keluar parti 11 cawangan itu tidak ada kaitan dengan mana-mana pemimpin atasan parti dan tindakan tersebut merupakan keputusan mereka sendiri.

Katanya, ahli yang keluar parti itu memilih untuk menjadi ahli bebas, sementara Ibrahim memaklumkan telah membuat keputusan untuk menyertai sebuah parti tempatan Sabah iaitu Parti Perpaduan Rakyat Sabah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.