nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar boleh lupakan cita-cita jadi PM

28 JUN: Datuk Seri Anwar Ibrahim sepatutnya sudah boleh melupakan impian dan cita-citanya untuk menjadi Perdana Menteri apabila Presiden PKR itu memberi sokongan penuh kepada Tun Dr Mahathir Mohamad untuk menggangkat sumpah sebagai PM ketujuh, selepas Pakatan Harapan (PH) berjaya membentuk kerajaan pada Mei 2018.

Bekas Ahli Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR, Badrul Hisham Shahrin berkata, beliau pernah menyuarakan pandangan itu namun ia dipandang sinis oleh Ahli Parlimen Port Dickson terbabit.

Malah, seperti yang dijelaskan oleh bekas Ketua Cabang PKR Rembau itu, Anwar seolah-olah menghina usaha beliau yang melancarkan kempen #sudahlahMahathir dengan mengatakan bekas Perdana Menteri itu sudah suci, insaf dan menjadi baik, selain menganggap pejuangan dan pengorbanan ramai penyokongnya menentang kezalimannya adalah hanya seperti luka kecil.

“Ketika aku lancarkan kempen #sudahlahMahathir semua kata Mahathir dah suci dah baik… Anwar siap hina pengorbanan orang ramai sejak 1998 sebagai luka kecil… Aku dah cakap bila Mahathir angkat sumpah jadi PM… Anwar lupakan sajalah cita cita nak jadi PM…

“Mahathir ni hanya peduli legasi politik dan perniagaan keturunannya, proksinya serta kroninya saja… Sekarang padan muka …..la ni bukan kata tak dapat jadi PM … jawatan bakal PM pun dah orang lain rampas. Tak tahu lah nak gelak ke nak nangis….” katanya dalam laman Facebook miliknya, hari ini.

Beliau merujuk kepada cadangan Dr Mahathir untuk mencalonkan Presiden Parti Warisan Sabah (Warisan) sebagai Perdana Menteri manakala anaknya, Datuk Seri Mukhriz dan Anwar berkongsi tempat sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Difahamkan Dr Mahathir membuat pengumuman itu selepas mengadakan pertemuan dan mendapat restu daripada Presiden Parti Amanah Negara (Amanah) Mohamad Sabu, Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng dan beberapa pemimpin PH yang lain. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.