nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tun M tak relevan jadi calon PM – Abdullah Sani

30 JUN: Tun Dr Mahathir Mohamad yang menyebabkan dirinya tidak lagi relevan sebagai calon Perdana Menteri selepas meletakkan jawatan pada 24 Februari lalu sehingga menyebabkan kerajaan Pakatan Harapan (PH) terkubur.

Ahli Parlimen Kapar, Datuk Abdullah Sani Abdul Hamid berkata, Dr Mahathir juga perlu menerima hakikat bahawa era pentadbirannya sebagai Perdana Menteri sudah berlalu.

“Yang dia pergi letak jawatan Perdana Menteri itu kemudian kita hendak lantik lagi pasal apa. Dia tak boleh sebab dia sendiri buat keputusan letak jawatan walaupun telah dipujuk untuk menarik balik keputusan itu.

“Sebab itu berlaku pengkhianatan. Bagi saya ‘no way’. Pendirian PKR jelas menolak Tun kerana Tun sudah diberi peluang dan tidak boleh diberi lagi,” katanya, hari ini.

Berikutan itu Abdullah Sani berkata, PKR menamakan Presidennya, Datuk Seri Anwar Ibrahim, sebagai calon Perdana Menteri, dan bukannya Dr Mahathir jika PH kembali berkuasa.

“Ini soal negara. Beliau hendak ‘come back’ macam mana kalau dia sendiri yang meletakkan jawatan dan PH tumbang disebabkan keputusan Dr Mahathir meletakkan jawatan itu.

“Kita sudah meletakkan nama Anwar sebagai Perdana Menteri dan kita tidak akan mengubah pendirian itu, PKR konsisten sejak dari dahulu lagi memilih Anwar sebagai Perdana Menteri,” jelasnya.

Tambah Abdullah Sani, PKR tidak akan berganjak walaupun pada akhirnya parti itu tetap juga menjadi pembangkang.

“Bagi saya, isu keadaan sekarang ini kalau Anwar perlu menunggu sehingga Pilihan Raya Umum Ke-15 sekali pun, kita akan tunggu untuk berentap balik berdepan Perikatan Nasional (PN) dan bukannya dengan Tun Dr Mahathir. Tun kerusinya ada enam sahaja. Kita ada 91 dan tanpa Tun (Dr Mahathir) pun kita tak ada isu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.