nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Zulkifli Ibrahim enggan rayu pemecatan dari PKR

2 JULAI: Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Acheh, Zulkifli Ibrahim menegaskan beliau tidak akan membuat rayuan kepada Majlis Pimpinan Pusat (MPP) berhubung status pemeceaannya dari PKR.

Pada masa yang sama, Zulkifli mengesahkan bahawa sehingga kini beliau masih belum menerima sebarang surat rasmi daripada Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR berhubung pemecatannya seperti diumumkan dan hanya mengetahui mengenai perkara itu menerusi media massa.

“Saya belum terima secara rasmi surat pemecatan daripada parti dan hanya tahu daripada media.

“Tunggu dapat surat saya akan buat sidang media, cuma apa yang ingin saya maklumkan ialah saya tidak akan buat rayuan,” katanya, hari ini.

Isnin lalu, PKR mengumumkan pelucutan keahlian tiga ADUN dan dua Ketua Wanita Negeri kerana dipercayai melanggar disiplin parti.

Tiga ADUN berkenaan termasuk dua dari Pulau Pinang iaitu Dr Afif Bahardin (Seberang Jaya) dan Zulkifli serta ADUN Lembah Jaya, Selangor, Haniza Talha.

Turut dipecat ialah dua Ketua Wanita PKR Negeri, Rahimah Majid (Sabah) dan Nur Zarina Zakaria (Pulau Pinang).

Mengenai hala tuju politiknya selepas ini, Zulkifli memberi bayangan akan mengikut jejak langkah Ahli Parlimen Nibong Tebal, Datuk Mansor Othman yang menyertai Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu).

Minggu lalu, tular dalam laman sosial gambar Zulkifli bersama empat ADUN dari Pulau Pinang mengadakan pertemuan bersama Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Ia mengundang spekulasi kononnya ada cubaan menjatuhkan pentadbiran kerajaan Pakatan Harapan (PH) Pulau Pinang.

Bagaimanapun, Ketua Menteri, Chow Kon Yeow sebelum ini menyatakan kerajaan Pulau Pinang tidak tergugat dengan usaha wakil-wakil rakyat berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.