nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RMK12: Projek KXP Kulim diberi keutamaan

3 JULAI: Projek Lapangan Terbang Antarabangsa Kulim diberi keutamaan dalam Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK12) yang bakal dibentangkan oleh kerajaan nanti.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi), Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata, beberapa perkara penting mengenai projek tersebut telah dibincangkan antara kerajaan Pusat dan kerajaan negeri Kedah.

Menurut beliau, perbincangan itu merangkumi soal kos dan kaedah pembiayaan projek Lapangan Terbang Antarabangsa Kulim.

“Difahamkan kos untuk pengambilan balik tanah adalah sebanyak RM2.5 bilion, manakala untuk bina terminal dan kos kerja-kerja berkaitan termasuk bina landasan ialah sebanyak RM2.5 bilion.

“Satu lagi komponen penting adalah pembinaan jalan dari Kulim ke Sungai Petani, melibatkan kos sebanyak RM1.8 bilion, jadi untuk menjayakan hasrat kerajaan negeri untuk membina KXP ini, memerlukan sebanyak RM6.8 bilion,” katanya.

Mustapa memberitahu, setakat ini masih belum ada keputusan sama ada projek itu akan dibiayai melalui pinjaman atau penswastaan.

“Ada cadangan supaya misalnya pembiayaan pembinaan lebuh raya yang menghubungkan Kulim dan Sungai Petani itu mungkin melalui penswastaan, namun belum ada keputusan muktamad,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.