nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

DAP tak patut takut dengan siasatan SPRM

6 JULAI: DAP tidak perlu rasa takut berdepan pandangan awam dalam siasatan kes berkaitan Pengerusi Suruhanjaya Pelabuhan Pulau Pinang (SPPP), Jefrey Chew Gim Eam ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) baru -baru ini bagi membantu siasatan membabitkan kes projek terowong dasar laut Pulau Pinang.

Ketua Penerangan PAS Pulau Pinang, Ir Ahmad Rafaie A Rashid berkata, mereka harus memberi laluan kepada SPRM untuk menjalankan tanggungjawab yang digalas badan bebas tersebut dengan baik.

Beliau juga sangat mengalu-alukan usaha SPRM untuk menyiasat dan mengambil tindakan sekiranya terdapat mana-mana individu yang dibuktikan bersalah.

“Bagi DAP dan  Parti Amanah Negara (PAN), kalau tak bersalah, buat apa nak takut sampai kena buat solidariti untuk Jeffrey Chew, biarlah pihak berkuasa membuat kerja mereka dengan baik.

“Kalau benar bersalah, maka sewajarnyalah dihukum dengan hukuman yang setimpal supaya menjadi pengajaran kepada individu terbabit dan juga kepada masyarakat umum,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Ahmad Rafaie berkata demikian ketika mengulas kes rasuah membabitkan projek dasar laut Pulau Pinang yang mencetuskan kontroversi sejak 2017.

Pada masa yang sama, beliau berhadap SPRM melakukan siasatan kes tersebut dengan sebaik-baiknya agar tindakan sewajarnya dapat diambil terhadap pihak yang bersalah.

Jeffrey Chew direman empat hari oleh SPRM bermula 1 Julai lalu bagi membantu siasatan kes projek terowong dasar laut Pulau Pinang.

Difahamkan, SPRM menyiasat kes terowong itu selepas mendapat bukti baharu, dan susulan itu ramai saksi sudah dipanggil termasuk Jeffrey Chew selain individu dari pejabat kerajaan negeri dan Majlis Bandaraya Seberang Perai.

Bekas Setiausaha Politik Lim Guan Eng dan bekas Penolong Bendahari DAP Pulau Pinang itu dibebaskan dengan jaminan tanpa sebarang syarat serta dengan jaminan RM100,000. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.