nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PDRM jamin tiada siapa akan terlepas

6 JULAI: Tiada siapa yang akan terlepas daripada tindakan undang-undang. Itu jaminan Polis Diraja Malaysia (PDRM) dengan beberapa individu sudah dikenal pasti untuk dipanggil dalam masa terdekat.

Ini termasuk wartawan Al Jazeera sendiri berikutan penyiaran laporan berita yang memburuk-burukkan imej negara berhubung tindakan kerajaan dalam menangani isu pendatang asing tanpa izin (PATI) ketika kemuncak penularan COVID-19.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed berkata, lima laporan polis telah diterima pihaknya setakat ini dan semua terlibat dengan penyiaran berita itu akan dipanggil.

Katanya, PDRM menyiasat kes ini di bawah tiga kesalahan iaitu menghasut, memfitnah dan menyalahgunakan rangkaian perkhidmatan secara tidak wajar.

Ini mengikut peruntukan di bawah Seksyen 4 (1) Akta Hasutan 1948, Seksyen 500 Kanun Keseksaan serta Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

“PDRM ingin menegaskan bahawa tiada pihak yang akan terlepas daripada tindakan undang-undang sekiranya ada cubaan daripada pihak tertentu untuk memburukkan imej Malaysia di mata dunia,” kata Huzir dalam satu kenyataan hari ini.

Menurutnya, pada 10 Jun PDRM telah memulakan siasatan ke atas portal berita Al Jazeera yang membuat liputan tidak tepat berkenaan layanan kepada pekerja asing ketika negara memerangi COVID-19.

“Laporan tidak tepat itu telah menimbulkan kebimbangan serta kegusaran majoriti rakyat negara ini, seolah-olah kerajaan begitu berlembut dengan pihak berkenaan apabila mereka menyiarkan berita yang tidak benar mengenai kejayaan kerajaan menangani penularan wabak COVID-19” jelasnya. –M.H HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.