nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hasil saringan di tempat kerja, dua disah positif

7 JULAI: Dua kes jangkitan dalam negara dilaporkan hari ini hasil saringan di tempat kerja yang kedua-duanya melibatkan rakyat Malaysia.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, kes tersebut masing-masing satu dicatatkan di Selangor manakala satu lagi di Kuala Lumpur.

Katanya, dua kes tersebut merupakan antara enam kes baru positif COVID-19 yang dilaporkan setakat tengah hari ini.

“Empat kes import itu pula membabitkan empat rakyat Malaysia yang mendapat jangkitan virus berkenaan di luar negara,” katanya dalam kenyataan akhbar hari ini.

Menurut Noor Hisham, buat hari ke 24 berturut-turut, tiada kes kematian baru akibat COVID-19 dilaporkan hari ini dengan jumlah keseluruhan kekal 121 kes.

Tambah beliau, daripada 72 kes aktif yang sedang dirawat di hospital, dua daripadanya ditempatkan di Unit Rawata Rapi (ICU) dan mereka memerlukan alat bantuan pernafasan.

“Terdapat lima kes yang telah pulih dan dibenarkan discaj pada hari ini. Jumlah kumulatif kes yang telah pulih sepenuhnya dari COVID-19 dan telah discaj daripada wad adalah sebanyak 8,481 kes,” jelasnya.

Sementara itu, dalam kenyataan sama, Noor Hisham berkata, sejak pelaksanaan Perintah Pengawasan dan Pemerhatian di Rumah (HSO) ini, belum ada lagi penularan kes COVID-19 yang dilaporkan dikalangan ahli keluarga individu yang positif COVID-19 setelah menjalani HSO di rumah masing-masing.

Walaupun ini merupakan tanda awal yang positif dalam pelaksanaan HSO, namun katanya, ia tertakluk sepenuhnya kepada kepatuhan terhadap HSO yang ditetapkan agar tidak berlaku risiko jangkitan di dalam komuniti.

“Justeru, saya menyeru pengembara yang pulang ke Malaysia supaya terus memberi kerjasama kepada pihak KKM
dan patuh kepada syarat di bawah perintah ini agar dapat teruskan usaha kita semua dalam memutuskan rantaian
penularan jangkitan COVID-19 di Malaysia,” ujarnya.

Dalam pada itu, Noor Hisham memaklumkan, sebanyak 647 kes import COVID-19 dilaporkan dalam kalangan pengembara termasuk rakyat Malaysia dan pemastautin tetap sejak 3 April 2020 sehingga tengah hari ini.

Katanya, paling tinggi kes import dilaporkan ketika PKP Fasa Ketiga melibatkan 317 kes. -M.H HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.