nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM mahu Felda jadi peneraju industri makanan

7 JULAI: Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, Felda perlu terus meneroka bidang-bidang baharu yang boleh menjamin kehidupan yang lebih baik buat semua warganya apatah lagi harga komoditi juga dalam keadaan tidak menentu.

Menurut Perdana Menteri, beliau sememangnya sangat berbangga dengan kejayaan Felda yang mendapat pengiktirafan dunia dan menjadi contoh negara lain tetapi kejayaan yang dicapai ini tidak seharusnya membuatkan warganya alpa dan cepat berpuas hati.

“Selain menjadi pengeluar komoditi utama negara, saya juga ingin melihat Felda muncul sebagai peneraju industri makanan berskala besar, yang berupaya menggerakkan aktiviti perladangan berteraskan pertanian pintar dan aktiviti hiliran yang inovatif.

“Dengan izin Allah, saya harap semua usaha ini berjaya direalisasikan. Majulah Felda untuk warga peneroka!,” katanya menerusi akaun Facebook miliknya.

Dalam catatan terbaru itu, Perdana Menteri berkongsi pengalaman mengenai sambutan Hari Peneroka 2020 di Felda Trolak yang dirasmikannya hari ini.

Yang hadir sama pada majlis itu, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mustapa Mohamed, Menteri Besar Perak, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu dan Pengerusi Felda, Datuk Seri Idris Jusoh.

Tambah Muhyiddin, pada majlis itu, beliau telah mendengar luahan rasa para peneroka Felda dengan pelbagai kekangan yang dihadapi.

“Saya memberi jaminan Kerajaan Perikatan Nasional (PN) di bawah pimpinan saya akan terus memberikan sokongan padu kepada Felda untuk bangkit semula dan mengorak langkah dengan lebih gagah pada masa hadapan. Insya-Allah,” jelasnya.

Muhyiddin dalam catatan itu turut mengucapkan tahniah kepada Felda, wakil-wakil peneroka dan semua yang terlibat menjayakan Hari Peneroka Felda 2020 dengan tidak melupakan norma baharu seperti pemakaian pelitup muka oleh hadirin serta penjarakan sosial.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.