nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ramai luah kesal dengan Fahmi Fadzil

8 JULAI: Tindakan seorang Ahli Parlimen PKR menyatakan kekesalan terhadap kerajaan kerana memberi tekanan ke atas media termasuk Al Jazeera akhirnya memakan diri apabila ruangan komen di posting tersebut dihujani kecaman netizen.

Hal itu berlaku pada Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil yang pada asalnya melahirkan rasa kesal kerana tekanan yang diberikan ke atas media termasuk Al Jazeera.

Pandangan Fahmi mengenai pentingnya kebebasan media itu bagaimanapun disanggah secara berjemaah oleh netizen di ruangan komen posting tersebut kerana merasakan laporan terbaru Al Jazeera mengenai Malaysia itu sangat keterlaluan dan berunsur fitnah.

“Kebebasan media bukan lesen untuk membuat pembohongan,” kata seorang netizen merujuk laporan kontroversi Al Jazeera.

Seorang pemilik akaun Facebook bernama Mohd. Nasir pula menegaskan, kebebasan bersuara yang dinyatakan Fahmi itu memang disokong tetapi pada masa sama menyoal kembali kepada pemimpin PKR itu, “apa pula tindakan ke atas laporan fitnah dan hasutan kepada negara”.

Komen-komen itu antara ribuan komen yang kebanyakannya menyekolahkan Fahmi mengenai beza antara berita fitnah dengan kebebasan media yang disebut beliau.

Walaupun catatan itu dibuat Fahmi semalam, namun ruangan komen di status beliau terus dihujani pandangan netizen sehingga setakat 1 tengah hari ini terdapat lebih 7,000 komen.

Al Jazeera menerusi segmen berita 101 East menimbulkan kemarahan rakyat Malaysia tanpa mengira fahaman berikutan laporan stesen itu mendakwa kerajaan memberi layanan sangat buruk terhadap PATI ketika menguruskan COVID-19.

Laporan itu yang jelas satu pembohongan turut mengundang siasatan polis apabila lima laporan diterima pihak berkuasa setakat semalam.

Malah, netizen Malaysia bersatu mempertahankan kerajaan dalam menguruskan PATI ketika COVID-19 dan antara tular semalam posting seorang pengamal perubatan yang menegaskan tiada diskriminasi dalam memberi rawatan sama ada warga tempatan atau pekerja asing tanpa dokumen.

Dalam posting itu, Fahmi menegaskan beliau kesal dengan tindakan memberi tekanan kepada warga media, termasuk yang terkini melibatkan Aljazeera kerana media perlu memainkan peranan melapor dengan bebas.

“Walau bagaimanapun, ini tidak bermaksud media bebas menerbitkan berita palsu atau tidak sahih,” katanya. -M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.