nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dr. Mahathir balas terima kasih pada ucapan Najib

10 JULAI: Dua tokoh ini adalah seteru utama dalam politik sejak sebelum Pilihan Raya Umum Ke-14, namun apabila salah seorang daripada mereka mengucapkan selamat hari jadi, ia disambut dengan ucapan terima kasih.

Semua bermula apabila Datuk Seri Najib Tun Razak mengucapkan selamat ulang tahun yang ke-95 kepada bekas Perdana Menteri itu menerusi Facebook miliknya pagi ini dan kemudian dibalas Tun Dr. Mahathir Mohamad dengan ucapan penghargaan.

Dalam rakaman video yang dikongsi di media sosialnya malam ini, Dr. Mahathir tidak ketinggalan menyebut mengenai ucap selamat diterima daripada Najib.

“Terima kasih” kata Ahli Parlimen Langkawi itu sebagai membalas ucapan selamat hari jadi yang diterimanya daripada Najib.

Menurut Dr. Mahathir, beliau merakamkan penghargaan kepada semua yang mengucapkan selamat ulang tahun kepadanya yang memasuki usia 95 tahun hari ini.

Katanya, semua ucap selamat ini sangat dihargai dan cukup penting kerana membuatkan beliau gembira kerana rasa terus diingati dan dihargai.

“Saya sangat menghargainya, termasuk ucapan ulang tahun daripada Datuk Seri Najib Tun Razak dan ingin berterima kasih kepadanya dan kepada semua orang,” katanya

Kata beliau, ucapan selamat hari jadi yang diterimanya sudah tentu bukan sesuatu untuknya menjangkakan tetapi masih ramai mengingati termasuk pemimpin dunia seperti Presiden Rusia, Vladmir Putin.

“Terima kasih banyak di atas ucap selamat ini,” katanya mengakhiri ucapan ringkas itu sambil mengajak rakyat negara ini terus melakukan sesuatu yang baik untuk negara. -M.H HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.