nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPN beri jaminan keselamatan kepada Md Rayhan

10 JULAI: Polis sedia memberikan perlindungan kepada Md Rayhan Kabir jika lelaki warga Bangladesh itu tampil memberi keterangan dan kerjasama berhubung dakwaan kononnya warga asing dilayan seperti haiwan seperti dikatakannya dalam temu bual bersama Al Jazeera, baru-baru ini

Berikutan itu Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador, berkata beliau berharap lelaki warga Bangladesh terbabit sudi tampil memberi keterangan kepada polis berhubung dakwaan itu.

Abdul Hamid berkata lelaki terbabit tidak perlu takut untuk tampil memberi keterangan jika merasakan dakwaannya benar kerana beliau sendiri memberi jaminan keselamatan.

“Jika benar apa yang dia katakan itu, sila tampil. Kita mahu ambil keterangan. Kenapa dia takut? Kita minta dia tampil untuk selesaikan siasatan dan kita akan jamin keselamatannya,” katanya dalam sidang media khas di Bukit Aman, hari ini.

Mengulas lanjut, Abdul Hamid berkata, pihaknya ingin individu itu tampil memberi penjelasan apa yang dimaksudkan, pihak berkuasa melayan pendatang asing tanpa izin (PATI) seperti binatang.

“Seeloknya dia tampil dan usah menghilangkan diri. Polis sudah mencari di tempat tinggalnya dengan bantuan rakan-rakannya tetapi dia tiada,” katanya.

Abdul Hamid berkata, mana-mana individu yang mengeluarkan kenyataan tanpa sokongan juga diminta untuk berhati-hati.

“Kenapa keluarkan kenyataan tidak berasas, anda boleh cari makan di sini untuk apa berkata demikian,” katanya.

Selasa lalu, Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) memohon bantuan orang ramai mengesan Md Rayhan Kabir, 25, bagi membantu siasatan mengikut Akta Imigresen 1959/63.

Menerusi dokumentari berjudul ‘Locked Up in Malaysia’s Lockdown’ Md Rayhan Kabir mengkritik Malaysia dan mendakwa wujud diskriminasi ketika mengendalikan kes COVID-19 membabitkan warga asing.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.