nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pentadbir sekolah susun jadual pentaksiran pusat

11 JULAI: Pentadbir sekolah perlu menyusun jadual pentaksiran pusat mengikut kesesuaian berdasarkan takwim peperiksaan yang dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, perkara itu terkandung dalam Garis Panduan Pengurusan Pentaksiran yang dipersetujui dalam Mesyuarat Khas Menteri-Menteri Mengenai Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Beliau menambah, guru perlu merancang pelaksanaan pentaksiran pusat berdasarkan kesediaan murid untuk ditaksir dan menjadualkan semula pentaksiran jika terdapat murid yang bergejala.

“Guru juga perlu memberi penekanan kepada aspek penjarakan sosial, kebersihan dan keselamatan semasa proses pentaksiran dilaksanakan,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Ismail Sabri memberitahu, bagi pengendalian peperiksaan awam pula, ia perlu mengambil kira pertambahan bilangan bilik yang digunakan untuk peperiksaan apabila penjarakan sosial dilaksanakan.

Beliau menyatakan, jika terdapat calon yang bergejala serius, pihak sekolah perlu menghubungi pejabat kesihatan daerah (PKD) bagi mendapatkan nasihat untuk tindakan selanjutnya serta memaklumkan kepada ibu bapa atau penjaga.

“Ketua pengawas peperiksaan perlu memastikan semua urusan pengendalian peperiksaan awam di pusat peperiksaan dan di luar pusat peperiksaan dengan mengambil kira penjarakan sosial, kebersihan dan keselamatan,” ujarnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.