nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Negara perlu idea inovatif tangani cabaran COVID-19

14 JULAI: Tan Sri Muyiddin Yassin berkata, negara memerlukan idea yang inovatif seiring dengan norma baharu bagi mencari jalan penyelesaian menangani cabaran COVID-19.

Menurut Perdana Menteri, kesan pandemik itu dapat dirasai dari segi penjagaan kesihatan, pekerjaan, anjakan sosial dan ekonomi, walaupun secara umumnya negara telah berjaya mengawal wabak itu.

“Hari ini saya mempengerusikan Mesyuarat Majlis Sains Negara (NSC) Siri kedua 2020, antara lain bagi membincangkan Agenda Sains, Teknologi dan Inovasi (STI) Negara, khususnya selepas pandemik COVID-19.

“Saya telah membangkitkan tentang peranan penting yang boleh disumbangkan bidang sains, teknologi dan inovasi dalam proses pemulihan negara yang sedang berjalan,” katanya.

Muhyiddin berkata demikian menerusi akaun Facebook miliknya hari ini.

Menurut Perdana Menyteri, pembangunan bakat dan STI secara bijak amat dituntut bagi menjamin negara mempunyai kapasiti dan kepakaran tempatan yang tepat dan sesuai.

Katanya, penekanan juga perlu diberikan kepada kepentingan mengimbangkan bidang sains dan teknologi dengan nilai-nilai sosial dan kemanusiaan dalam agenda pembangunan negara.

“Pendekatan yang holistik perlu bagi memastikan bidang sains, teknologi dan inovasi mampu berintegrasi dengan aspek sosial dan kemanusiaan demi menjamin pembangunan Malaysia yang seimbang dan mapan,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.