nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Trump tarik balik, pelajar asing boleh kekal di AS

15 JULAI: Pentadbiran Presiden Amerika Syarikat (AS), Donald Trump bersetuju menarik balik keputusan untuk tidak membenarkan penuntut asing yang kelas mereka dijalankan secara dalam talian tinggal di negara itu.

Ini selepas peraturan baharu visa pelajar yang mencetuskan kontroversi di seluruh dunia itu dicabar menerusi tindakan undang-undang di mahkamah negara itu.

Universiti Harvard dan Institut Teknologi Massachusetts (MIT), dengan sokongan beberapa institusi lain, kesatuan guru dan sekurang-kurangnya 18 negeri di AS mengambil tindakan undang-undang terhadap langkah Jabatan Imigresen dan Penguatkuasaan Kastam (ICE), yang diumumkan 6 Julai lalu.

Hakim Massachusetts, Allison Burroughs, dalam satu taklimat ringkas berkata, kerajaan bersetuju untuk menarik semula keputusan dan sebarang pelaksanaan.

Harvard dan MIT awal bulan ini meminta mahkamah menghalang perintah diumumkan ICE, mensyaratkan penuntut asing perlu meninggalkan AS jika kuliah mereka dijalankan secara dalam talian, atau berpindah ke institusi yang menawarkan pengajian secara bersemuka.

Pendekatan itu dilihat sebagai satu tindakan penuh tekanan oleh pentadbiran Presiden Donald Trump terhadap institusi pendidikan, atas alasan mengambil langkah berjaga-jaga susulan pandemik COVID-19.

Kesemua universiti berkenaan, dalam tindakan undang-undang, berkata langkah itu akan menjejaskan keseluruhan penuntut dari aspek kewangan dan peribadi.

Mereka menggambarkan perintah itu sebagai zalim dan keterlaluan, serta meletakkan sektor pengajian tinggi AS dalam kekecohan.

Menurut rekod, terdapat lebih sejuta penuntut asing di AS.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.