nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Masjid di Selangor boleh solat Jumaat ikut kapasiti

17 JULAI: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan membenarkan solat Jumaat dan solat lima waktu di masjid dan surau ditambah mengikut jumlah kapasiti bilangan jemaah sebenar premis terbabit dengan penjarakan sosial 1.5 meter berkuatkuasa hari ini.

Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Mohd Shahzihan Ahmad, berkata pelaksanaan itu membabitkan semua masjid termasuk surau yang diberi kebenaran khas solat Jumaat oleh Majlis Agama Islam Selangor (MAIS)

Tambah, Mohd Shahzihan bagi solat Jumaat, jemaah masih perlu melalui proses pendaftaran dan penggiliran seperti mana yang ditetapkan sebelum ini.

“Sistem yang lebih cekap sedang dibuat bagi memudahkan jemaah untuk mendaftar dan menerima maklum balas kehadiran solat Jumaat.

“Bagi pelaksanaan solat lima waktu, kaedah kehadiran jemaah secara terbuka adalah dibenarkan sehingga kapasiti sebenar ruang solat selepas penjarakan sosial 1.5 meter dipenuhi atau diisi.

“Bagaimanapun, kehadiran jemaah muslimat (wanita) adalah tidak dibenarkan kecuali di Masjid Diraja Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong dan Masjid Diraja Raja Haji Fi Sabililah, Cyberjaya,” katanya dalam satu kenyataan.

Beliau berkata, selaras dengan ketetapan baharu itu, pihak JAIS akan menubuhkan satu jawatankuasa khas bagi memantau pematuhan Prosedur Operasi Standard (SOP).

Katanya, tindakan tegas akan dikenakan jika melanggar SOP dan JAIS tidak akan teragak-agak menarik semula kelonggaran itu demi menjaga keselamatan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.