nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelitup muka tidak wajib di sekolah

17 JULAI: Pemakaian pelitup muka dalam kalangan pelajar dan warga sekolah tidak diwajibkan, kata Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Menurut beliau, dalam hal ini pihak sekolah hanya perlu menyediakan pelitup muka sekiranya terdapat pelajar atau kakitangan sekolah yang menunjukkan gejala semasa sesi persekolahan.

“Seperti yang telah ditetapkan di dalam Garis Panduan Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), pihak sekolah hanya perlu memastikan penyediaan sabun atau cecair pembasmi kuman dan melakukan saringan gejala dan suhu badan.

“Garis Panduan boleh dimuat turun dari laman sesawang https://www.moe.gov.my/en/pemberitahuan/announcement/gp-buka-sekolah untuknmaklumat lanjut,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Sementara itu, menurut Ismail Sabri, sejak 10 Jun sehingga semalam, 74 individu yang baru tiba dari luar negara menerusi pintu masuk Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan KLIA 2 disahkan positif COVID-19.

Katanya, keseluruhannya terdapat 19,372 individu yang disaring di pintu masuk KLIA dan KLIA 2 dengan 19,298 diuji negatif COVID-19 dan sedang
menjalani proses kuarantin wajib di kediaman masing-masing.

“Seramai 74 individu yang didapati positif dan telah dihantar ke hospital untuk rawatan.

“Semalam pula, seramai 594 rakyat Malaysia telah pulang ke tanah air melalui KLIA dan KLIA2 dari Singapura, Indonesia, UAE, Oman, Kemboja dan Jepun dengan hanya seorang individu telah dibawa ke hospital,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.