nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bank Islam tawar perkhidmatan buka akaun maya

27 JULAI: Pelanggan Bank Islam Malaysia Bhd digalakkan untuk menggunakan perkhidmatan Pembukaan Akaun Maya (VAO) untuk membuka akaun bank yang terpilih secara dalam talian.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Mohd Muazzam Mohamed berkata, perkhidmatan tersebut merangkumi pembukaan Akaun Simpanan Asas Bank Islam, Akaun Simpanan Qard dan Akaun Pelaburan Al-Awfar.

Menurut beliau, penyelesaian mudah yang disediakan itu merupakan sebahagian daripada inisiatif transformasi digital Bank Islam ke arah memperluaskan akses perbankan.

Pada masa yang sama, katanya, langkag itu menjimatkan kos serta bersifat mesra alam kerana tidak melibatkan penggunaan kertas.

“Kemudahan pembukaan akaun secara maya ini bertujuan untuk menambah manfaat dan nilai kepada pelanggan, pada masa sama, ia juga berperanan dalam membentuk industri perbankan masa depan.

“Sejak pelancaran VAO pada Februari 2018, kami telah menerima purata hampir 2,000 pembukaan akaun melalui platform ini setiap bulan, dan pelanggan tidak perlu menghabiskan masa mereka untuk menunggu dan membuat pendaftaran akaun baharu di kaunter.

“Didorong dengan permintaan tinggi pasaran, kami merancang untuk mengintegrasikan fungsi VAO ke dalam aplikasi mudah alih GO by Bank Islam dalam masa terdekat. Nantikan perkembangan inovasi digital kami seterusnya yang bakal memberikan lebih nilai kepada pelanggan,” katanya dalam kenyataan media.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.