nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Nak berpolitik biarlah berpada-pada, Saifuddin tegur Teresa

4 OGOS: Semua pihak khususnya pihak pembangkang perlu memahami mengapa rakyat di negara ini sangat marah dengan Al Jazeera selepas dokumentari ‘Locked Up in Malaysia’s Lockdown’ disiarkan.

Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Saifuddin Abdullah berkata, mereka harus sedar bahawa terdapat hubungan simbiosis yang sangat erat antara rakyat dengan petugas-petugas barisan hadapan yang memerangi COVID-19.

“Apabila ada orang asing mengusik petugas barisan hadapan, seperti dalam peribahasa Melayu, cubit peha kiri, peha kanan terasa,” katanya ketika menggulung perbahasan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong berkaitan kementeriannya dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Terdahulu, Ahli Parlimen PH Seputeh, Teresa Kok ketika mencelah penggulungan tersebut membangkitkan tentang pemeriksaan mengejut yang dilakukan oleh pihak berkuasa ke atas pejabat Al Jazeera di Kuala Lumpur, hari ini.

Teresa juga seolah-olah tidak berpuas hati dengan jawapan bernas yang diberikan oleh Saifuddin dan berterusan membangkitkan tentang kewajaran tindakan tegas pihak berkuasa terhadap Al Jazeera.

Saifuddin seterusnya mengingatkan Teresa bahawa dokumentari terbitan Al Jazeera itu yang sebenarnya menjejaskan imej negara.

“Kita sebagai wakil rakyat nak berpolitik biarlah berpada-pada,” jelasnya.

Sebaik sahaja menyedari keadaan menjadi panas, Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun berharap semua Ahli Parlimen bertenang sebelum beliau meminta Saifuddin menyambung penggulungan. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.