nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jelutong senyap dengan jawapan Hishammuddin

5 OGOS: Walaupun Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainuddin telah memberi penjelasan penangkapan Md Rayhan Kabir dan tindakan terhadap Al-Jazeera berikutan dokumentari Locked Up in Malaysia’s Lockdown, Ahli Parlimen DAP-Jelutong, RSN Rayer masih tidak berpuas hati dan membangkitkannya sekali lagi dalam sidang Dewan Rakyat hari ini.

Beliau masih mendakwa bahawa tindakan yang dilakukan oleh kerajaan melakarkan imej negatif dan mencemarkan imej negara khususnya Kementerian Luar yang kini banyak melakukan rundingan diplomatik bersama negara lain.

Namun jawapan yang dinyatakan oleh Menteri Luar, Datuk Seri Hishammuddin Hussein ketika menggulung perbahasan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong berkaitan kementeriannya membuatkan Rayer terdiam.

“Setakat ini Wisma Putra belum menerima apa-apa laporan yang menunjukkan tindakan yang dilakukan kepada Al-Jazeera dan Md Rayhan telah menjejaskan hubungan dengan mana-mana negara,”katanya.

Terdahulu, Rayer turut bertanyakan tentang tindakan kerajaan Malaysia bagi membantu rakyat di Beirut, Hishamuddin berharap agar diberi masa kepada kerajaan bagi mengenal pasti bentuk bantuan yang boleh dihantar ke negara tersebut.

Beliau turut bersyukur di bawah pemantauan beberapa jam ini, tiada rakyat Malaysia yang menetap di Beirut maut.

“Alhamdulillah, kita telah buat kenyataan tidak ada rakyat Malaysia berada dalam keadaan yang cemas. Dari segi sumbangan, minta sehari dua hari yang akan saya bawa balik ke dewan ini bersandarkan kepada nasihat warga kita dan kerajaan di sana

“Keperluan-keperluan yang hendak disalurkan bukan sahaja dari segi konteks kerajaan tetapi rakyat Malaysia itu sendiri. Beri satu dua hari ini supaya saya dapat terima laporan sebenarnya apa yang berlaku. Insya-Allah saya akan laporkan balik apa sumbangan atau bantuan boleh kita salurkan,” katanya.-. -Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.