nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘Kita jumpa nanti’, respons Abdul Azeez kepada Mujahid

5 OGOS: Ahli Parlimen Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Rahim tidak pernah menolak debat berkenaan isu Lembaga Tabung Haji (TH) bersama Ahli Parlimen Parit Buntar yang juga bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Mujahid Yusof.

Malah bekas Pengerusi TH itu berkata, beliau sebenarnya telah slotkan masa untuk tujuan tersebut sebelum sambutan Hari Raya Aidiladha lagi.

Walau bagaimanapun katanya, pihak pengurusan beliau akan menetapkan satu tarikh yang sesuai untuk program tersebut kerana difahamkan terlalu ramai yang berminat untuk menyaksikan perbahasan berkenaan.

“Entah apa lah yang YB Parit Buntar (Mujahid) seronok sangat ni, saya dulu bukan Menteri Agama pun, bukan juga Timbalan Menteri, hanyalah seorang bekas Pengerusi Bukan Eksekutif.

“Insya-Allah kita jumpa nanti,” katanya menerusi satu hantaran di Facebook beliau hari ini.

Mujahid malam tadi dilaporkan membuat hantaran di media sosial mendakwa masih menunggu respons Abdul Azeez mengenai cabaran debat berhubung isu-isu berkaitan TH.

Naib Pengerusi Parti Amanah Negara (Amanah) itu juga meminta Abdul Azeez untuk berhubung segera dengan pihak Sinar Harian yang dipilih sebagai platform program berkenaan.

Isu debat di antara kedua-duanya timbul ketika perbahasan di Dewan Rayat beberapa minggu lalu setelah terlalu banyak isu berkaitan TH disentuh ahli dewan.

Sebelum ini, Abdul Azeez menyambut pelawaan debat itu dan memberikan cadangan balas supaya debat bertajuk ‘Tabung Haji: Di Mana Silapnya?’ diadakan pada jam 8.30 malam, 28 Julai bertempat di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.-Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.